Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Ancak, yangın kapısı satıcıları ortada fiyat farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, munis fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar müstacel boyut çabucak kapının kabil olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu alfabelar muhataralı durumların yolculuk göstericisidir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu tavır arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek yangın kapısı amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Hakikaten yangınlardan korunmak sinein gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan dumanın ve koca ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page